Termékek Menü
A bolt jelenleg még tesztüzem alatt működik, így az esetleges rendelések NEM lesznek teljesítve!

Gasztronómia

Gasztronómiai könyvek, szakácskönyvek, főzőmagazinok.

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Elfoglalt háziasszonyokra, sokat dolgozó anyukákra, este végre összegyűlő családokra gondolva folytatja Stahl Judit szakácskönyv-sorozatát, csupa olyan étellel, amelyek elkészítéséhez nem kell 30-45 percnél több időt tölteni a konyhában. A sorozat következő három kötete ínycsiklandó húsos ételeket, változatos muffinokat és izgalmas házias ízeket kínál, pontokba szedett, jól követhető receptekkel és rengeteg színes fotóval. „Kevés munka a konyhában, sok öröm az asztalnál.” Stahl Judit

0 Ft
Raktáron

Mindazok számára ajánljuk ezeket a recepteket, akik szeretik a megszokott ízeket, de a különleges ételeket sem vetik meg. Az általunk összeállított ételekhez felhasznált nyersanyagok, fűszerek nagy része ismert, és a konyhatechnikai eljárások is egyszerűek. Igyekeztünk úgy összeválogatni az ételeket, hogy mindenki megtalálja benne a kedvére valót, a kezdő háziasszonytól a gyakorlott nagymamáig.

111.722 Ft
Raktáron

Az itáliai konyha nem nevezhető egységes egésznek, hiszen a hatalmas, csizma alakú ország számtalan különböző tájegységre tagolódik, s mindegyik nagyon sajátos gasztronómiai különlegességekkel szolgál. Aki átlapozza ezt a kötetet, remek toscanai ételekkel éppúgy találkozhat, mint szicíliai finomságokkal. Megtanulhatjuk elkészíteni - többek között - a híres levest, a minestronét, számtalan tésztafélét meg a híres milánói borjúcsülköt, az osso bucót is.

0 Ft
Raktáron

Gordon Ramsay a többszörös Michelin-csillagos sztárséf a különlegesen könnyű, mégis intenzív ízvilágú fogásairól ismert. Miután a Passion For Flavour (Ízek bűvöletében - T.bálint Kiadó, 2010) című könyve elnyerte a Glenfiddich Év Könyve díjat, figyelmét most azokra a fogásokra irányítja, melyek a legkedvesebbek számára: a halakra és a tenger gyümölcseire.

0 Ft
Raktáron

"E kötetben szereplő ételek nagy része ünnepi alkalmakra tartogatott receptek, de találnak köztük hétköznapra való ízletes, és egyszerűen készíthető fogásokat is. Sok sikert kívánok az elkészítésükhöz!"
(Frank Júlia)

0 Ft
Raktáron

Stahl Judit ebben a könyvében azokra az elfoglalt háziasszonyokra gondolt, akik húsos ételekkel szeretnék megörvendeztetni családjukat, vendégeiket.

54.496 Ft
Raktáron

Egy izgalmas kísérlet igazán színvonalas beteljesülését tarthatja kezében a kedves olvasó. Egy hiánypótló mű, amely úgy tesz tanúbizonyságot elhivatottságról és szakértelemről, hogy közben mindenki számára közérthető stílusban és igényes tálalással segít eligazodni a sokszor még a szakembereknek is komoly fejfájást okozó kérdésekben. Ráadásul kitűnő befektetés, mert akár már egy vacsora alatt is megtérülhet az ára, ha tudjuk, hogy az ételünkhöz milyen bort érdemes választanunk.

0 Ft
Raktáron

A híradós ezúttal kedvenc témájáról, a magyar borokról ír. Praktikus borkalauzában az általa legjobbnak tartott 100 bort veszi sorra, 4 árkategóriában csoportosítva. A borok bemutatásai rövidek, szellemesek és szórakoztatóak, pártatlan hozzáállással, szigorúan a fogyasztó szempontjait előtérbe helyezve. A kalauzzal felszerelkezve már nem kell vagyonokat fizetnünk egy-egy palack borért, ugyanakkor könnyebben és nagyobb biztonsággal választunk italt egy vasárnapi ebédhez vagy meghitt vacsorához.

5.512 Ft
Raktáron

A bő félóra alatt elkészíthető télies gesztenyekrémleves, a pikáns tárkonyos gombaleves harcsával vagy a nyári napokon üdítő hideg bodzás paradicsomleves mind a házias konyha remek, gyors fogásai közé tartoznak. A hamis sztrapacska is biztos sokak kedvence lesz, hiszen kevés munka van vele, ízei viszont nem buktatnak le senkit, híven hozzák a megszokott élményt.

0 Ft